3D Nasal Vista - $199.99

Costul initial al acestei aplicatii pentru ipad a fost de 599.99 dolari, insa de atunci a tot fost redus, iar acum a ajuns la un pret de 199.99 dolari. Permite vizualizarea 3D a foselor nazale.

Categoria: medicala 

TouchChat HD - AAC Word Power - $299.99

TouchChat AAC reprezinta solutia ideala pentru comunicare in cazul celor care au dificultati de vorbire. Poti sa atingi o imagine, iar device-ul va anunta ceea ce tu vrei sa zici. Este o aplicatie valabila atat pentru iPhone, cat si pentru iPad. Daca le vrei insa pe amandoua, va trebui sa platesti de doua ori. Cea mai scumpa versiune este cea care include si  WordPower – un vocabular care ofera mult mai multe variante pentru o discutie.

Categoria: Educatie

iDIA - Diagnostic Imaging Atlas - $399.99

IDIA este o aplicatie 3D pentru IPad, pe care medicii veterinari o pot folosi pentru a diagnostica animalele aflate intr-o situatie critica.

Categoria: Medicala

Spray - $499.99

Spray este o aplicatie folosita in agricultura, care-ti permite sa transmiti informatii din teren direct in birou. Spray tine evidenta detaliilor chimice si ofera utilizatorilor un feed live pentru informatii de la diversi operatori. Este valabila pentru iPhone si Ipad

Categoria: Productivitate

DDS GP Yes! - $499.99

DDS GP Yes! este o aplicatie pentru iPhone si iPad dedicata stomatologilor si proiectata pentru a arata pacientior un plan de tratament anume intr-o prezentare deosebita, dar si pentru a le da posibilitatea sa inteleaga mult mai usor situatia lor medicala. Mai mult, exista posibilitatea sa printezi sau sa transmiti pe email planul personalizat pacientului. 

Categoria: Medicala  

VIP Black - $999.99

VIP Black, "branduita" drept "Aplicatia Millionarilor". Membrii sunt tratati ca VIP-uri in locatiile partenere ale „companiei”. Chiar daca ati cumparat-o dupa descarcare, trebuie sa verificati ca sunteti un client cu o valoare neta mare, cu active sau venituri de peste $ 1 milion. Valabila pentru iPhone.

Categoria: Lifestyle

MobiGage NDI - $999.99

Valabila pentru iPhone si creata pentru inspectia fabricarii produselor si ansamblurilor. Poate crea, edita si rula planuri de masurare. 

Categoria: Business

vueCAD Pro - $999.99

Aplicatie de tip CAD profesionista. Poti incarca modele pe device direct prin FTP, website, Dropbox, iTunes si email. Valabila pentru iPhone si iPad.

Categoria: Business

Intuition Control Solo WolfVision - $999.99

Aplicatia iti permite sa folosesti iPad-ul pentru vizualizaril WolfVision. Valabila si pentru iPhone. Pretul: 999,99 de doalri fiecare.

Categoria: Utilitati

BarMax CA and BarMax NY iPad - $999.99 

Daca studiezi pentru examenul de barou, aceasta aplicatie este ideala pentru pregatirea ta. Este una dintre putinele cu recenzii, asa ca macar cineva a incercat-o. Costa 999,99 dolari, atat pentru iPhone cat si pentru iPad.

Categoria: Educatie 

The Alchemist SMS - $999.99 

Alchemist SMS nu este o noua si trasnita modalitate de a trimite mesaje. Este o aplicatie utilitara pentru reciclarea otelului si a deseurilor metalice in ideea de a reduce costurile. Valabila pentru iPad.

Categoria: Utilitati

Agro - $999.99

Esti agronomist? Aceasta aplicatie te scuteste de toate durerile de cap provocate de completarea si depunerea diverselor acte si tine evidenta tuturor inspectiilor, a culturilor si daunatorilor. Valabila pentru iPhone si iPad. 

Categoria: Productivitate 

app.cash - $999.99

Este un sistem "casier" pentru toate scopurile. Mai ales pentru restaurante.

Categoria: Business