In cadrul procesului de recrutare sunt cautati candidati atat din Bucuresti, cat si din provincie care sa ocupe pozitiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist si Project Manager.

Candidatii din provincie care doresc sa se mute in Bucuresti si sa se alature echipei primesc la angajare o prima de relocare. Sunt vizati candidati pe toate nivelurile de experienta, inclusiv Entry-Level.

"Orientarea noastra este ferm situata in zona serviciilor de calitate foarte ridicata. De aceea, este esential pentru noi sa ne concentram asupra construirii unei echipe de top, un lucru dificil in mediul IT din Romania de astazi. Avem o echipa extraordinara si cautam noi colegi care sa se ridice la standardele ei", a declarat Alexandru Lapusan, CEO si fondator Zitec, citat de Agerpres.

Pentru a aplica pentru pozitiile de tip Entry-Level sunt necesare doar cunostinte de baza de programare, in timp ce in cazul pozitiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunostinte tehnice PHP, .NET, Magento si Drupal, dar si 2-3 ani experinta in dezvoltare web.

In prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de angajati.

Producatorul local de aplicatii online lucreaza atat cu clienti din Romania (60%), cat si cu parteneri din strainatate, care isi desfasoara activitatea in Statele Unite ale Americii, Elvetia, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franta, Italia si Ungaria.

Intre cei mai importanti clienti ai Zitec se numara STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU si Lovecrafts.

Zitec este una dintre companiile lider in industria IT din Romania, specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, precum si servicii de online marketing.