"Watch Dogs" a devenit "cel mai bine vandut joc video nou in prima saptamana dupa lansare" si, de asemenea, "jocul video cu cea mai buna lansare din istoria Ubisoft", a precizat grupul francez. 

Ubisoft nu a precizat cifra de afaceri realizata de acest joc video pana acum, dar a indicat ca pretul de vanzare este de 70 de euro in Europa. 

"Cu un astfel de dinamism al vanzarilor si gratie opiniilor pozitive ale jucatorilor, «Watch Dogs» a devenit jocul video de neinlaturat al momentului", a declarat Geoffroy Sardin, directorul departamentului de Marketing si Vanzari al Ubisoft EMEA, divizia grupului Ubisoft pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa. 

Ubisoft a stabilit acest record pe baza datelor furnizate de cabinetele de expertiza NPD si GFK si a estimarilor interne valabile pana la 3 iunie.

Acest proiect video in valoare de 70 milioane de euro este considerat crucial pentru viitorul companiei.  Lansarea la sfarsitul lunii mai a jocului "Watch Dogs" pe console si PC-uri a fost insotita de cea a aplicatiei insotitoare gratuite, ctOS Mobile, care permite jucatorilor sa patrunda in universul jocului si care a fost deja descarcata de peste 1 milion de ori.