"La 30 iunie, Porsche Asigurari avea in portofoliu un total de 12.047 polite, dintre care aproximativ 2.300 au fost incheiate in primul semestru al acestui an. Avansul numarului de polite incheiate in primele sase luni ale anului 2014 a fost de 124% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea totala a primelor subscrise intre 1 ianuarie si 30 iunie depaseste 5,5 milioane de euro", potrivit comunicatului.

Polita CASCO intermediata de Porsche Asigurari, care a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2008, este valabila in intreaga Europa, fara ca titularul sa fie nevoit sa plateasca prime suplimentare atunci cand calatoreste in alte tari si indiferent de compania care a emis asigurarea RCA. De asemenea, suma maxima asigurata este de 150.000 euro pentru varianta standard.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari. Porsche Finance Group este filiala locala a Porsche Bank AG.