Reprezentantii grupului Renault nu au facut nicio declaratie privind momentul lansarii noului Logan, insa presa de specialitate asteapta ca automobilul sa fie prezentat in toamna acestui an. 

Oficialul Renault a precizat ca grupul nu are in vedere introducerea in gama Dacia a unui automobil de clasa mica, de oras, infirmand astfel speculatiile aparute in ultima perioada. 

"Automobilul de clasa mica nu este o prioritate pentru noi. Marca Dacia este dedicata cu preponderenta segmentului de familie", a afirmat Tavares.  El a mentionat ca gama Dacia nu va depasi 10 modele. Sub marca Dacia sunt produse acum 7 modele. 

Oficialul Renault a adaugat ca Dacia este o marca foarte profitabila pentru grupul auto, aratand ca, in general, masinile din gama Entry sunt profitabile, informeaza Mediafax.

Intrebat daca exista uneori pericolul ca modelele Dacia sa se "canibalizeze" cu Renault, Tavares a spus ca o analiza a aratat ca numai 5% dintre clientii care doresc sa cumpere Dacia ezita cu gandul ca ar putea opta pentru Renault. 

Referitor la modelul Lodgy, directorul operational a afirmat ca automobilul ar putea fi produs si sub sigla Renault, si ca nu exclude sa intre in fabricatie si la alte uzine ale grupului francez.  Dacia a prezentat marti la Salonul Auto de la Geneva monovolumul Lodgy, care poate fi comandat incepand de miercuri, 7 martie, de clientii din Romania, la preturi pornind de la 9.500 euro cu TVA. 

Modelul Logan a fost lansat pe piata in anul 2004, iar modelul Sandero se vinde in Romania din vara lui 2008.