Noua editie speciala Duster poate fi comandata din martie, gama de culori fiind aceeasi ca in gama de serie a modelului. 

"Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, functie Bluetooth, priza jack si USB. La nivelul sigurantei, in afara echipamentelor ABS, EBV si asistenta la franarea de urgenta (AFU) in serie, Duster «Prestige» este dotat si cu airbag-uri pentru sofer si pasager si doua airbag-uri laterale fata. Nu lipsesc din aceasta configuratie aerul conditionat si computerul de bord", se arata intr-un comunicat al Dacia

Clientii pot opta si pentru echipamente in plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garantie extinsa 12 luni/100.000 km sau 24 luni/100.000 km). 

Duster este modelul cu cel mai puternic avans din gama Dacia la ora actuala. De la lansarea sa, in aprilie 2010, vanzarile Duster au crescut in mod constant, in special pe pietele externe, ajungand la peste 160.000 de unitati in cursul anului trecut, informeaza Mediafax.