Cota alocata initial Romaniei pentru acest an, de 35 de masini, a fost suplimentata cu doua unitati. Pana in prezent, 28 de clienti si-au primit masinile, a spus Bazac.

Cel mai scump model vandut a fost un LaFerrari, singurul alocat Romaniei in acest an, pentru care contractul a fost semnat in primul trimestru.

Lista de asteptare pentru acest model este foarte lunga, iar conditiile de calificare extrem de dificile, a afirmat reprezentantul Forzza Rossa.

Automobilul hibrid LaFerrari a fost prezentat in martie la Geneva, constructorul auto avand planificata constructia a doar 499 de unitati din acest model.

"Din cele livrate in acest an, cele mai scumpe au fost F 12 Berlinetta, a caror valoare a fost in jur de 300.000 euro fara taxe, 320.000 euro fiind cea mai scumpa", a aratat Bazac.

Ea a afirmat ca majoritatea cumparatorilor locali de Ferrari sunt din Bucuresti, dar in ultima perioada a inceput sa creasca si numarul comenzilor din afara capitalei.

Importatorul auto a prezentat joi modelul 458 Speciale, care poate fi achizitionat la un pret care pleaca de la 190.000 euro, fara taxe.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) si este reprezentantul oficial si exclusiv al marcilor Ferrai si Lotus. Grupul Forzza Rossa, care deruleaza activitati si in afara Romaniei, estimeaza afaceri de 12 milioane euro la nivelul acestui an, potrivit sursei citate.