Cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 5,7% comparativ cu 2014, pana la 56,3 miliarde euro, iar livrarile au crescut cu 1,2% pana la 2,97 milioane autoturisme si utilitare. Directorul general de la PSA Peugeot Citroen, Carlos Tavares, a anuntat astfel ca grupul va acorda o prima de 2.000 de euro, in medie, pentru fiecare salariat din Franta.  

"Ne-am indeplinit planul intr-un timp record gratie mobilizarii intregii companii si a partenerilor. Salut aceasta victorie colectiva care ne repune in cursa si care demonstreaza potentialul PSA", a declarat Carlos Tavares.  

Aceste rezultate vin la doi ani dupa ce grupul PSA Peugeot Citroen s-a aflat pe marginea falimentului, fiind salvat doar de interventia statului francez si a producatorului auto chinez Dongfeng care au preluat fiecare o participatie de 14% din actiunile PSA.

Tot in 2014, Carlos Tavares, fost director general adjunct la Renault, a fost numit in fruntea PSA cu misiunea de a readuce cel mai mare constructor auto francez pe profit pana in 2018.