Pe locul doi avem un anunt  pentru un Rolls Royce Phantom tot din 2006, care are un pret de pornire de 232.050 euro. Un Bentley Continental GT Cabrio din 2008 incheie podiumul, avand pretul de 166.500 euro. Pe locul patru se afla tot un Bentley Continental din 2008, pe care se cer 148.800 euro, potrivit Autovit, cel mai mare targ de vanzari auto la mana a doua.
Top cinci este incheiat de un Ferrari F430 din 2008, pe care firma recuperatoare cere 142.700 euro. Alte exemple de masini de peste 100.000 de euro recuperate si scoase la vanzare de companiile de leasing sunt Lamborghini Gallardo, Mercedes CL sau Aston Martin DB 9.

Dupa ce criza financiara a lovit, din ce in ce mai multi romani, inclusiv cei considerati bogati, au simtit pe propria piele scaderea veniturilor sau chiar disparitia acestora.
Cel mai mult au avut de suferit cei care in anii anteriori “s-au intins mai mult decat le permitea patura” si au facut achizitii pe credit, de exemplu de masini pe care in mod normal nu si le-ar fi putut permite.
Asa se intampla ca acum apar din ce in ce mai multe situatii in care romanii nu-si mai pot plati ratele la imprumuturi, caz in care bancile sau companiile de leasing sunt nevoite sa treaca la executie pentru a-si recupera paguba.