"Vom avea mult de lucru pentru a corecta ceea ce astazi se intampla in zona sociala. E o misiune extrem de grea, prin care trebuie sa le explic oamenilor ca trebuie sa ne valorizam munca, ca trebuie sa credem in oamenii care sunt prezenti in fiecare dimineata, se duc si muncesc si dau plus valoare si trebuie sa explic ca astazi economia Romaniei poate oferi celor care sunt in nevoie o anumita plata", a declarat Botis, citat de Mediafax.

El a spus ca va face acest lucru permanent, dar ca vrea ca lumea sa inteleaga ca fundamentul esential pentru o societate civilizata este constituit din munca pe care zi de zi oamenii trebuie sa o depuna.

Botis a adaugat ca Guvernul nu poate oferi fericire si ca aceasta trebuie cautata in munca.

"Guvernul poate trasa linii generale, dar cei interesati sa isi schimbe viata in bine trebuie sa fie cetatenii. Guvernul nu ofera fericire. Cautati fericirea in munca dumneavoastra si mai ales in perspectivele pe care le creati acestei tari. Ramanem si maine si pomaine in aceasta tara. Nimeni nu o sa vina sa ne spuna ca ne da ceva sa stam acasa si sa nu muncim. Tara aceasta nu are nevoie nici maine, nici poimaine de comunism si socialism. Are nevoie de oameni asa cum sunt. Aveti rabdare, munciti si o sa treaca si perioada grea", a spus Botis.