"S-a convenit sa nu se discute pana la 1 septembrie de remaniere. Sunt chestiuni mai importante decat remanierea. Presedintele Basescu ne-a spus sa mergem inca o data pe mana lui, adica sa ducem toti restructurarea pana la capat", a spus Tabara.

Tabara a precizat ca nu s-a discutat despre un nou acord cu FMI. De asemenea, el a spus ca nu s-a abordat subiectul legat de sanctionarea parlamentarilor PDL care au votat pentru motiunea de cenzura.

El a mentionat doar ca unii colegi au propus sa fie facuta o analiza corecta pentru fiecare parlamentar care a votat motiunea.

Potrivit lui Tabara, premierul Emil Boc a multumit grupurilor parlamentare pentru cum au actionat in momente dificile si au vorbit despre necesitatea trransparentei in relatia Guvernului cu grupurile parlamentare.

Imediat dupa respingerea motiunii de cenzura in Parlament, au aparut mai multe zvonuri potrivit carora mai multi ministri urmau sa fie schimbati din functie, printre care Mihai Seitan, de la Munca, Sebastian Vladescu, de la Finante, Daniel Funeriu, de la Educatie sau Mihail Dumitru, de la Agricultura.

Aceleasi zvonuri dadeau ca iminenta si plecarea lui Adriean Videanu, Radu Berceanu si Vasile Blaga, din cauza nemultumirilor presedintelui legate de activitatea acestora.