Franta este o piata cheie pentru noi in viitor. Prin preluarea business-ului nostru in-house, vom putea fi mai aproape de parteneri si de clienti si ne propunem sa repetam in domeniul enterprise succesul inregistrat de noi pe piata consumatorilor rezidentiali, mizand pe superioritatea tehnologica a produselor noastre pentru a castiga o pozitie de lider', sustine Florin Talpes, CEO Bitdefender.

Conform sursei citate, preluarea permite companiei romanesti sa-si consolideze pozitia pe piata franceza atat pe segmentul enterprise, cat si in consumer si adauga o echipa de 50 de profesionisti in vanzari, marketing si relatii cu clientii.

Prezenta pe piata franceza din anul 2001, Bitdefender a devenit rapid un jucator puternic in retailul de solutii de securitate cibernetica din Franta, controland o treime din piata solutiilor achizitionate in magazine de consumatorii francezi. Bitdefender protejeaza, de asemenea, mai mult de un milion de calculatoare de business in toate industriile (sectorul public, educatie, sanatate, sectorul financiar).

La capitolul vanzari catre mari companii, Bitdefender anunta o triplare in ultimii trei ani. In anul 2016, compania romaneasca si-a stabilit prezenta locala in Italia si Suedia ca parte a strategiei de expansiune la nivel global, si a marit reteaua de parteneri cu mai bine de 100% in ultimii doi ani.

Bitdefender este o companie de securitate informatica si care furnizeaza solutii revolutionare de protectie impotriva amenintarilor complexe catre 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de tari.