"Nu sunt eu producator, eu sunt numai actionar, si firma la care sunt actionar deocamdata nu are multe probleme, dar trebuie sa marturisesc ca incercand sa atraga fonduri comunitare se confrunta cu procesul greoi de accesare a acestora", a spus guvernatorul BNR, intrebat despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada producatorul de vinuri Mugur Isarescu.

El s-a aratat foarte placut surprins de evolutia pietei vinului din Romania, pe care o considera cea mai avansata si un exemplu pentru agricultura romaneasca.

"Via si vinul in Romania cred cu tarie, si am multe dovezi, ca este sectorul care s-a redresat cel mai repede si mai bine din intreaga agricultura romaneasca. Am avut ocazia sa constat, nu numai ca a crescut productia, dar ca au aparut producatori de vinuri de o calitate exceptionala. (…) Ma bucur foarte mult pentru aceste evolutii. Ele pot sa reprezinte un exemplu ca si in Romania se fac lucruri bune", a incheiat Isarescu.

"Teatrul absurdului!" Asa caracterizeaza guvernatorul BNR birocratia din Romania! VIDEO  

Vinul care poarta eticheta "Casa Isarescu", produs de firma Mar SRL, este distribuit numai de restaurante si magazine selectate. Printre soiurile produse de Mar SRL se numara Cramposia stramoseasca, Sauvignon Blanc, Tamaioasa Romaneasca si Cabernet Sauvignon.

Mugur Isarescu, Valeriu Stoica si Mircea Dinescu – afacerea care ii uneste!