Divizia AdeS a Unilever este renumita pentru bauturile sale pe baza de lapte de soia si sucuri de fructe si in 2015 a vandut 56,2 milioane lazi si a realizat o cifra de afaceri de 284 milioane de dolari. Infiintata in 1988 in Argentina, bauturile AdeS sunt vandute in Brazilia, Mexico, Argentina, Uruguay, Paraguay, Bolivia, Chile si Columbia.

In ultimii ani, Coca-Cola a facut investitii pentru a-si majora portofoliul de bauturi non-acidulate si a se extinde dincolo de America de Nord, cea mai mare piata a sa, unde vanzarile de racoritoare au scazut ca urmare a modificarii preferintelor consumatorilor spre bauturile mai sanatoase.

Pentru Unilever aceasta tranzactie este ultima dintr-un sir de vanzari de operatiuni din domeniul alimentar pentru a se concentra pe produsele de ingrijire personala care ofera marje de profit si perspective de crestere mai mari.

Coca-Cola HBC, al doilea producator de bauturi Coca Cola din afara SUA, este prezent in Romania unde detine trei fabrici de imbuteliere la Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.