Pentru Nagy, Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus un termen de incercare de opt ani, iar pentru Chiuariu, de sase ani. 

Mihai Toader, fostul directorul general al Companiei Nationale Posta Romana a primit patru ani de inchisoare cu suspendare, iar Andrei Marinescu, directorul executiv al Directiei de Dezvoltare Strategica al CNPR, trei ani si jumatate tot cu suspendare. 

In 27 noiembrie 2012, fostul ministrul al Justitiei Tudor Chiuariu a fost achitat, in acest dosar, pentru abuz in serviciu, de un complet de trei judecatori ai ICCJ. Instanta suprema a retinut atunci, in cazul lui Chiuariu, ca lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii. 

Fostul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Zsolt Nagy a fost condamnat, tot la fondul dosarului, la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare. 

Potrivit anchetatorilor, in perioada anilor 2005 - 2007, printr-un sir de acte nelegale, reprezentantii Postei au contribuit la trecerea unui imobil din proprietatea publica a statului in proprietatea privata a SC Imopost Developements SA, demers in care au fost implicati si doi membri ai Guvernului, prin emiterea unui act normativ cu scopul de a "clarifica" situatia juridica a terenului si a favoriza astfel firma mentionata. 

Prejudiciul in acest caz este estimat de DNA la 8.619.787 de euro.