Potrivit reprezentanţilor companiei, Neogen va achiziţiona adiţional de la fondatori părţi sociale de aproximativ 100.000 de euro şi va deţine circa 20% din acţiunile Frisbo.

Pentru a integra mai mulţi operatori logistici şi a permite magazinelor online sa acceseze uşor acest tip de servicii din faţa calculatorului, dezvoltarea aplicaţiilor Frisbo şi automatizarea completă a întregului proces sunt absolut necesare. Pentru asta e nevoie să investim în dezvoltarea produsului Frisbo”, a declarat Bogdan Colceriu, fondator Frisbo.

Beneficiul utilizării unui serviciu de e-fulfillment constă în transformarea costurilor operaţionale indirecte, precum depozitarea, preluarea comenzilor, gestiunea mărfii, facturarea, împachetarea, livrarea sau chiar etichetarea într-un cost direct, legat de numărul de comenzi realizate şi de cantitatea de marfă aflată în stoc.

Frisbo gestionează procesele operaţionale şi logistice a circa 70 de business-uri din ţară, localizate în oraşe precum Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara dar şi din afară, din ţări precum Olanda, Elveţia sau Bulgaria care vând online în România. Planul pe care îl are compania pe termen lung include extinderea la nivel regional, compania uitându-se spre pieţele învecinate şi regionale.

Înfiinţată în anul 2000, Neogen s-a specializat pe dezvoltarea de business-uri de succes de tip marketplace în zona online, cele mai importante fiind BestJobs, Vivre, Clever Taxi (vândută grupului Daimler) şi iTaxi.md.