Cernica Park va fi dezvoltat pe o suprafata de 34 de hectare, parte a unui lot de 60 hectare aflat in proprietatea companiei, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.

Proiectul, a carui constructie va incepe anul viitor, va include 88.000 de metri patrati de spatii comerciale, extensibil pana la 100.000 mp, si va avea peste 3.500 de locuri de parcare.

Compania a anuntat miercuri si inaugurarea unui drum cu o lungime de 4 kilometri catre autostrada Bucuresti-Constanta, care va permite accesul direct catre Cernica Park.

Liebrecht & wooD este activ pe pietele din Polonia, Romania si Rusia, unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail si de depozitare cu o suprafata totala de aproape jumatate de milion de metri patrati.

Grupul cuprinde mai multe entitati, precum dezvoltatorul Liebrecht & wooD, Fashion House si compania de administrare a proprietatii Wecare.

Dezvoltatorul belgian a intrat in anul 2001 pe piata romaneasca, unde a investit pana in prezent aproximativ 200 milioane euro.

Compania a dezvoltat prima faza a complexului Militari Shopping Centre, vanduta in 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited, si parcul de birouri Victoria Park, achizitionat in 2007 de fondul austriac de investitii Immoeast.

In 2008, Liebrecht & wooD a deschis primul centru comercial de tip outlet din Romania, Fashion House, in cadrul proiectului West Park din cartierul Militari.