Evenimentul se adreseaza oricarui student, masterand sau absolvent al unei facultati cu profil economic, dornic sa isi dezvolte o cariera in domeniile Audit, Contabilitate si Taxe. Rezultatele academice bune obtinute in timpul anilor de studii si implicarea in activitati extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiente internationale, pot reprezenta atuuri in procesul de selectie.

Participarea la eveniment este gratuita pentru cei care se inscriu pe www.hipo.ro pana pe 7 martie.

 In cadrul evenimentului, cei interesati pot participa la conferinta si discutii la care au ocazia sa afle informatii exclusive din domeniul care ii pasioneaza, chiar de la reprezentantii companiilor Deloitte, EY Romania, PwC, Mazars, CIMA si SG EBS. Participantii vor pot afla detalii despre provocarile pe care le pot intalni lucrand in acest domeniu, cum isi pot creste sansele de angajare si care sunt pasii pe care ii pot urma in dezvoltarea unei cariere de succes.

Cei care vin la eveniment se vor afla pe lista scurta a companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozitiile entry-level si vor afla informatii cu privire la oportunitatile de cariera disponibile in cadrul companiilor participante si modalitatile prin care pot aplica direct de la reprezentantii acestora prin discutiile directe, la standurile lor, in cadrul Speed Networking.

Pe agenda evenimentului se mai afla si workshopuri sustinute de companiile prezente pe teme precum: “Auditul financiar – intre rigoare si creativitate”, “Individial Taxation” sau “The art of combining expertise”.

Cea de-a 5-a editie Consulting Days va avea loc pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti. Inscrierile sunt gratuite pentru toti cei interesati si au loc pe sectiunea dedicata proiectului, pana la data de 7 martie: www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays.