Mario Kostov are o experienta de peste 20 de ani in industria financiara si este membru al Consiliului de Supraveghere Cardif Croatia, pozitie pe care o ocupa din 2006. Anterior, a ocupat functia de general manager Bulstrad Life.  

"Numirea in functia de general manager BNP Paribas Cardif Romania reprezinta atat o onoare, cat si o responsabilitate. Intentionez sa consolidez pozitia pe care o avem pe piata de bancassurance si sa mentin compania pe primul loc in topul produselor de asigurari pentru protectia creditelor atasate produselor financiare distribuite in retelele partenerilor nostri. Totodata, imi propun sa creez o sinergie intre echipele din Romania si Bulgaria astfel incat sa ne atingem obiectivele pentru perioada urmatoare", a declarat Mario Kostov.

BNP Paribas Cardif este societatea de asigurari a Grupului BNP Paribas, prezenta in Romania prin cele doua sucursale ale sale: Cardif Assurance Vie S.A. Paris Sucursala Bucuresti (pentru produse de asigurari de viata) si Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris Sucursala Bucuresti (pentru produse de asigurari generale), incepand cu ianuarie 2007.