Proiectul pe care il conduce Gavriliu are o suprafata de 26.000 de metri patrati, cat Liberty Center din Bucuresti. H&M, Deichmann sau Esprit se numara printre chiriasi, iar 25.000 de vizitatori cheltuiesc in medie 20 de euro de om pe zi. La sfarsitul anului, incasarile trec de 150 de milioane de euro. Cam cat cele ale unui mall cu suprafata dubla de pe piata locala.

Cazurile de manageri straini in centre comerciale sunt rare. Gavriliu lucreaza in cadrul mallului din Germania din 2008, dupa ce a trecut prin cadrul grupului Continental Hotels, unde s-a ocupat de gestionarea veniturilor.

"Respectul nemtilor se castiga numai prin munca si rezultate. Ca strain trebuie intotdeauna sa dai 110% Adaptarea insa nu a fost usoara. In primul rand, ca roman trebuie sa accepti faptul ca tot ceea ce se intampla in Germania are la baza o decizie rationala, nemtii fiind un popor care nu este emotiv. Intr-o companie conteaza munca in echipa. Cei care nu se pot adapta, chiar daca au rezultate foarte bune, sunt inlaturati. La ECE m-am simtit inca din prima zi bine venit", spune Gavriliu pentru ZF.

Citeste intreaga sa poveste pe www.zf.ro