Cu peste 20 de ani de experienta in construirea unor companii tehnologice, Georgescu este unul dintre cei mai de importanti antreprenori locali in domeniul IT.

Recent, Coinzone a anuntat lansarea pagini web pentru noua platforma de plata destinata monedelor virtuale, care precede lansarea oficiala a noii platforme pentru Bitcoin.

Obiectivul este de a pune la punct o platforma cat mai potrivita cu reglementarile aflate in vigoare si care va servi ca solutie pe termen lung pentru platile prin monede virtuale.

"Bitcoin va schimba fundamental modul in care oamenii efectueaza platile in piete unde sistemele traditionale de plata sunt mai putin dezvoltate. Deseori, firmele mici si mijlocii din Europa si din tarile emergente au cerinte speciale. Obiectivul nostru este de a raspunde acestor cerinte specifice, dincolo de simpla procesare a platilor", a declarat directorul general al Coinzone, Manuel Heilmann, intr-un comunicat remis presei.

Printre co-fondatorii Coinzone se afla Radu Georgescu. In Consiliul de Administratie al Coinzone se afla si Diwaker Singh, fost director general al Telemobil.

Grupul GeCAD a fost infiintat in anul 1992 si este detinut de Radu Georgescu.