Cea mai mare infuzie de capital a primit Volksbank Romania (482,14 milioane euro, in martie), urmata de OTP Bank Romania (39,09 milioane euro in ianuarie) si de Unicredit Tiriac Bank ( 38,13 milioane euro in iunie), in total 559,36 milioane euro. 

Tot in iunie, capitalul social al Idea Bank a fost majorat cu 4,47 milioane euro. Romanian International Bank si-a majorat capitalul social cu 3,15 milioane euro in februarie, iar Libra Internet Bank a primit un aport de 1,12 milioane euro la capitalul social, in martie. 

Banca Transilvania a finalizat in acest an achizitia a 100% din actiunile Volksbank Romania de la Osterreichische Volksbanken, Groupe BPCE, DZ Bank si WGZ Bank.

In 2014, OTP, unul dintre cei mai importanti creditori independenti din Europa Centrala si de Est, a preluat doua banci mai mici, respectiv Banco Popolare din Croatia si Millenium Bank din Romania.

Bank Austria, divizie a grupului bancar italian UniCredit, a anuntat, la inceputul lunii iunie, ca si-a majorat participatia pe care o detine la divizia din Romania, UniCredit Tiriac Bank, de la 50,5% pana la 95,6% din actiuni, prin preluarea pachetului de 45% detinut de omul de afaceri Ion Tiriac .