Owain si-a inceput cariera la Nicholson Graham & Jones, iar ulterior s-a alaturat Wilde Sapte, ca avocat, specializandu-se in domeniul aviatiei, unde a devenit in cele din urma partener in cadrul firmei succesoare, Denton Wilde Sapte.

Dupa o pauza din domeniul dreptului, perioada in care s-a calificat ca pilot comercial, Owain s-a alaturat companiei Wizz Air in septembrie 2010, in calitate de avocat general si de secretar al Consiliului de Administratie.

Noua pozitie de Chief Corporate Officer va spori capacitatea de senior management in cadrul companiei, contribuind astfel la derularea planurilor de business Wizz Air.

"Am lucrat pentru prima data cu Wizz Air in primii ani de functionare si sunt foarte entuziasmat ca am fost numit acum, la aniversarea a 10 ani de activitate, sa conduc activitatile corporate ale companiei. Astept cu nerabdare sa lucrez cu departamentul de resurse umane si cu cel de Corporate Communications si sa ma implic in aceste domenii interesante, solicitante si dinamice ale Wizz Air”, a declarat Owain Jons.