Finantarea include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru cladirea de birouri AFI Park 2 si un imprumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru cladirea de birouri AFI Park 3.

AFI Europe opereaza in Romania din anul 2005, compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, AFI Palace Ploiesti, primul shopping center modern din Ploiesti, inaugurat in octombrie 2013, si proiectul de birouri AFI Business Park care va aduce in total pe piata peste 65.000 mp de spatii de birouri.

Compania a finalizat AFI Park 1 si 2, primele doua cladiri din cadrul AFI Park din Cotroceni, si urmeaza sa livreze in acest an al treilea imobil. Toate cele trei cladiri, totalizand 35.000 metri patrati, sunt inchiriate integral.

Anul acesta, compania a inceput si constructia cladirilor AFI Park 4 si AFI Park 5, cu o suprafata totala inchiriabila de 32.000 metri patrati si finalizare in octombrie 2015.

AFI Europe dezvolta si gestioneaza diverse proiecte comerciale si rezidentiale in Romania, Cehia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Germania si Letonia.

BCR, membra a Erste Group, este cea mai mare banca din Romania dupa valoarea activelor (14,4 miliarde euro).