Licitatia este programata in data de 29 septembrie, la ora 10:00, iar pretul de pornire este 84.800 lei.

“ANAF - Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti - Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ilfov, organizeaza licitatie publica in vederea vanzarii, conform art. 250 alin. (1) din Legea 207/2015, privind Codul de procedura fiscala, in data de 29.09.2016, ora 10:00, la sediul din Bucuresti, str. Lucretiu Patrascanu nr. 10, sector 3, pentru un imobil situat in Splaiul Unirii nr. 9, localitatea Popesti Leordeni, judetul Ilfov, proprietate a debitorului Negoita Robert Sorin”, se arata in anunt.

Conform ANAF, este vorba despre un teren intravilan in suprafata de 402 metri patrati. Pretul de pornire al licitatiei este pretul de evaluare - 84.800 lei. La pretul de adjudecare se va aplica TVA-ul aferent, conform legislatiei in vigoare.

La licitatie se vor prezenta oferte de cumparare scrise cu pretul de pornire, subliniaza ANAF.

Odata cu depunerea ofertei, se va prezenta si dovada platii taxei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei in contul RO10TREZ4215067XXX002833 la Trezoreria Operativa Ilfov, beneficiar AJFP Ilfov, imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant (daca ofertantul nu participa direct la licitatie), pentru persoane juridice de nationalitate romana (copie dupa certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul Registrului Comertului), pentru persoanele juridice straine (actul de inmatriculare tradus in limba romana), pentru persoanele fizice romane (copie dupa actul de identitate), pentru persoane fizice straine (copie dupa pasaport), dovada, in original, emisa de creditorii fiscali ca nu au obligatii fiscale restante de plata, atat la bugetul central de stat, cat si la bugetele locale. Ultima zi de depunere a dosarelor este 28 septembrie 2016 ora 15:00”, informeaza Agentia.

Conform celor mai recente date ANAF, Robert Sorin Negoita are datorii de peste 232 milioane lei la bugetul de stat.