Lucaciu spune ca a primit de la PAID, in urma cu cateva zile, un cec pe care urmeaza sa il incaseze.

"S-au miscat foarte repede. Viitura s-a produs pe 10-11 iunie. Au venit, au constatat, au cerut acte, au mai verificat, ne-au mai cerut alte acte pentru dosarul de despagubire. Acum astept sa incasez cecul", a declarat pentru gandul Stefan Lucaciu, care a precizat ca la achizitionarea politei nu i s-au solicitat informatii privind autorizatiile necesare constructiei locuintei.

"Despagubirea a fost platita ca urmare a distrugerii totale a locuintei, situata pe Valea Avrigului, in urma inundatiei produse in localitatea Avrig (judetul Sibiu) in data de 10 spre 11 iunie 2011. Compania care a vandut polita de asigurare in numele PAID si care s-a ocupat de instrumentarea dosarului de dauna este Credit Europe Asigurari", a declarat directorul general al PAID, Marius Bulugea.

Locuinta sa fusese construita in anul 1995 si avea toate autorizatiile necesare, arata un comunicat al PAID. Proprietarul nu va mai putea reconstrui locuinta in aceeasi zona, care este expusa riscului de inundatii."Nu mi-am recuperat toti banii investiti in casa, dar este mai bine asa, decat sa nu fi luat nici un ban", mai spune Lucaciu.

Citeste continuarea pe www.gandul.info.