De la suprafete arabile si de padure pana la terenuri intravilane din orase importante, de la zona de intrare in Predeal pana la o parcela din vecinatatea padurii Baneasa din Bucuresti, banca s-a ales cu un portofoliu imobiliar variat, care acopera majoritatea judetelor tarii.

Unele terenuri au acumulat deja mai mult de 1.000 de vizualizari pe portalul BCR, insa cu toate acestea au ramas la vanzare de mai multe luni, fiind probabil considerate scumpe.

Preturile difera foarte mult in functie de tipul terenului, de zona si de suprafata. De pilda, banca vinde un metru patrat de padure de conifere din zona montana a judetului Arges cu 8,6 lei (aproape 2 euro). Chiar daca exista drum de acces si retea electrica, terenul nu si-a gasit cumparator. La intrarea in Predeal dinspre Brasov este de vanzare un teren de 2.900 de metri patrati la 793 de lei/metru (185 de euro), in timp ce in Brasov, in zona rezidentiala de nord, un lot de 8.697 de metri patrati se vinde cu 8.733.880 de lei, rezultand o evaluare de circa 234 euro/metru patrat.

Activele recuperate din Capitala sunt cele mai scumpe: BCR vinde un teren intravilan de 9.899 de metri patrati, avand toate utilitatile, cu un pret de pornire de 2.649.386 de euro, respectiv cu 268 de euro/metru patrat.

Citeste continuarea pe www.zf.ro.