Astfel, banca intentioneaza sa-si majoreze numarul cardurilor de credit Bonus Card la peste 150.000 de unitati in acest an, iar in acelasi timp, are in plan cresterea numarului de magazine partenere, de la 3.200 in prezent la peste 5.000 pana la sfarsitul anului, in conformitate cu topul preferintelor clientilor.

In aceste magazine se acorda bonusuri la cumparaturi. Vezi AICI cum functioneaza acest card!

Conform statisticilor GarantiBank, romanii utilizeaza cel mai frecvent cardurile de credit pentru cumparaturile in supermarket, magazine de produse electrocasnice si benzinarii. Topul este intregit de cheltuielile in magazinele de bricolaj si amenajare a casei si cele de imbracaminte.

Nu uitati sa va informati si despre comisioanele Bonus Card! 

Citeste AICI si care sunt dezavantajele cardurilor de credit!

Bonus Card a fost lansat de GarantiBank in noiembrie 2007 sub sigla MasterCard si este primul card de credit multibrand prevazut cu cip din Romania. Utilizatorii Bonus Card au facut in 2009 cumparaturi gratuite in valoare de un milion de lei, utilizand bonusul acumulat in urma tranzactiilor achitate cu acest card la comercianti.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International, cu sediul la Amsterdam. In prezent, banca are o retea de 51 de unitati, 100 de bancomate si peste 5.000 de terminale POS.