Deputata PDL a raspuns intrebarilor moderatorului emisiunii si jurnalistilor Claudiu Pandaru (redactor-sef gandul.info) si Cristian Hostiuc (director editorial “Ziarul Financiar”) referitoare la rezultatul recentelor alegeri din PDL, posibila remaniere a guvernului, alegerile din 2012, dar si unor intrebari mai personale legate de accesoriile sale vestimentare, unele dintre ele in valoare de mii de euro.

Traian Basescu a dat ocazia PDL-ului sa-si aleaga singur conducerea si presedintele”, a afirmat Raluca Turcan raspunzand astfel intrebarii referitoare la o posibila implicare a presedintelui Basescu in procesul electoral.

Emil Boc este o garantie a continuarii reformelor”, explica deputata PDL motivul pentru care Emil Boc a fost ales in functia de presedinte al partidului.

Cat priveste decizia premierului de a scoate de pe listele de candidati la functia de vicepresedinte numele Ralucai Turcan, aceasta a marturisit la “Dupa 20 de ani” ca situatia “i-a produs amaraciune” si “i s-a parut incorect”.

Deputata PDL a explicat ca a purtat doua discutii cu Emil Boc pe aceasta tema, iar premierul si-a exprimat dorinta ca Turcan sa faca parte din echipa sa.

Corect ar fi fost sa fiu anuntata ca am fost sacrificata din echipa lui Boc”, spune Turcan, care precizeaza ca a aflat de aceasta decizie chiar inainte sa-si tina discursul.

Referitor la afirmatia lui Traian Basescu ca alegerile legislative din 2012 se vor desfasura dupa noua Constitutie, Raluca Turcan a precizat ca aceasta afirmatie ar fi corecta daca s-ar putea realiza.

E nevoie de consens politic pentru realizare”, spune deputatul PDL, care a adaugat ca “e greu de crezut ca cei din Opozitie vor da poporului ce-i al poporului”.

Nu avem beneficii materiale de pe urma guvernarii nici eu nici sotul meu”, a clarificat Raluca Turcanu raspunzand intrebarii lui Claudiu Pandaru referitoare la hainele si accesoriile foarte scumpe cu care se afiseaza uneori deputata PDL.

Fac un efort financiar”, spune Raluca Turcan.

Folosesc cartea de credit si platesc in mai multe luni”, completeaza ea.