"Promotia este o modalitate prin care clientii fideli sunt recompensati pentru utilizarea cardului, dandu-li-se astfel prilejul de a face mai multe cadouri celor dragi, cu ocazia zilelor speciale de Martisor si 8 martie", arata reprezentantii BRD.

Si dupa data de 8 martie posesorii de carduri Carrefour pot beneficia in continuare de discounturi la cumparaturile pe care le realizeaza in hipermarketurile si supermaketurile amintite. Inclusiv pentru cumparaturile de Pasti, posesorii cardurilor amintite pot conta pe faptul ca o parte din sumele cheltuite prin intermediul cardului se vor intoarce in portmoneul lor, potrivit unui comunicat al BRD Finance.

Si Garanti Bank a lansat o promotie pe segmentul cardurilor destinate femeilor. "De ziua ta, Garanti Bank te indeamna sa-ti faci timp pentru micile placeri si te invita sa beneficiezi de o serie de oferte speciale. Daca esti posesoarea unui Bonus Card, vei primi 5% bonus la orice articol cumparat in data de 8 martie, in cadrul magazinelor tale preferate", au anuntat oficialii bancii mentionate.

Citeste continuarea in Gandul!