La Botosani a inceput din nou sa ninga la primele ore ale diminetii. S-au format mai multe blocaje si cateva masini au derapat din cauza poleiului format pe sosele.

Inspre pranz, ninsoarea s-a oprit, dar se circula in conditii de iarna. In aceste conditii, politistii de la Rutiera reamintesc participantilor la trafic sa isi doteze autovehiculele cu lanturi antiderapante si cauciucuri de iarna.

In Maramures, nu doar soferii, ci si reprezentantii firmelor de deszapezire au avut probleme.

Doar un pic a nins si-a fost de-ajuns ca drumul dintre Baia Mare si Izvoare sa devina capcana. Oricat s-a straduit soferul unui TIR-ul, incarcat cu cherestea, n-a mai putut inainta.

Cat despre masinile mici, s-au gasit si soferi de-a dreptul curajosi care au plecat la drum cu gandul la... vara. Unul dintre ei s-a ales cu amenda pentru asta: 250 de lei.

Nici firma de deszapezire nu a scapat insa nepedepsita. Politistii le-au facut reprezentantilor ei un "cadou" de 1.200 de lei.

La Iasi, angajatii primariei au iesit la treaba, insa nu ca sa arunce cu sare, ci ca sa "aranjeze" trotuarele.

Ninsoarea de dimineata a creat probleme si din alte puncte de vedere. Numai la Iasi la spitalul de urgenta, 10 oameni au ajuns dupa ce au alunecat pe poleiul format pe strazi.

In zona Moldovei se circula in continuare greu, in conditii de iarna cu toate ca utilajele de deszapezire au iesit la lucru.

Pe litoral, iarna nu a venit cu zapada, ci cu o grindina puternica, iar pe drumuri s-a asternut un strat de gheata gros de zece centimetri.

Pe Valea Prahovei, toate partiile sunt albe. Cativa centimetri de zapada dau sperante mai mult pentru sanius sau o bataie cu bulgari.