MedLife ajunge astfel la noua unitati spitalicesti in toata tara, cea mai mare acoperire a unui operator medical privat pe acest segment din Romania.

"Romanii au inteles ca nu trebuie sa se urce neaparat in avion pentru a se face bine, acest lucru datorandu-se medicilor nostri, al medicilor romani, care arata ca intr-adevar se poate face excelenta si calitate in medicina si in Romania. intr-un an de zile am deschis mai multe unitati cu suprafete mari, decat toti competitorii nostri la un loc, 4% din medicii romani lucrand la MedLife", a declarat Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie MedLife, citat de Agerpres.

Noul spital se intinde pe trei niveluri si dispune, in prezent, de 31 de paturi, un bloc operator cu o sala de operatii unde se poate efectua orice tip de interventie chirurgicala, o sectie de specialitate medicala, o sectie de chirurgie si o sectie de anestezie si terapie intensiva, dotata cu aparatura performanta, au aratat reprezentanti ai clinicii medicale.

Spitalul completeaza aria de servicii medicale oferite pana acum prin intermediul hyperclinicii MedLife Titan si ofera pacientilor servicii medicale multidisciplinare si investigatii in regim de spitalizare de zi, in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, in prezent, desfasurandu-si activitatea in 13 hyperclinici in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, finalizand in luna februarie a acestui an achizitia a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odata cu aceasta tranzactie, MedLife devine primul operator medical cu prezenta in toate regiunile istorice ale tarii.