Intrebat de realizatorii emisiunii TV australiene "60 Minutes" daca sunt adevarate zvonurile potrivit carora ar fi cheltuit 20 de milioane de dolari pe droguri, Steven Tyler a spus ca cifrele nu sunt exacte.

"Nu, probabil, in mod realist vorbind, au fost cam 5 sau 6 (milioane de dolari, n.r.)", a spus acesta. "Dar nu conteaza. Ai putea la fel de bine sa spui ca am tras pe nas jumatate de Peru. Asta am facut", a spus solistul, care intre timp se pare ca a scapat de dependenta de droguri.

Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondata in 1970, in New Hampshire. Muzica formatiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B si a inspirat numerosi alti artisti rock. Aerosmith este trupa americana de hard rock cu cele mai mari vanzari - 150 de milioane de albume la nivel mondial.

Trupa a fost recompensata cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards si a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2001, in timp ce, in 2005, s-a clasat pe pozitia 57 in topul 100 al celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american - care a concertat si la Bucuresti, in 2010 - se numara "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" si "I Don't Wanna Miss A Thing".