„Ne dorim sa aducem de fiecare data ceva nou si util pentru femeile din mediul de business romanesc, ceva ce le poate ajuta sa se dezvolte profesional si sa isi promoveze afacerile. Va invitam in aceasta toamna la B-Fair, primul targ de business organizat de Femei in Afaceri. Scopul nostru este sa oferim un cadru potrivit atat antreprenoarelor ce doresc sa isi prezinte afacerile in calitate de expozanti, cat si participantilor ce isi doresc sa descopere cele mai bune produse si servicii dedicate mediului de afaceri feminin”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri. 

Aflat la prima editie, B-Fair vine in intampinarea femeilor din mediul de business, antreprenoare sau specialiste intr-un domeniu de activitate si aduce, in spatiul elegant din Maison 13, business-uri dedicate lor, cu produse si servicii menite sa le ajute in desfasurarea activitatii, in dezvoltarea afacerilor sau in promovarea carierei, in atingerea echilibrului intre munca si timp liber.  

Pe langa vanzare directa si consultanta, targul isi propune sa faciliteze crearea de noi relatii de business, colaborari si parteneriate, contacte cu furnizori, firme de fiscalitate, audit, contabilitate, solutii informatice, case de avocatura si multe altele.  

Participantii vor beneficia de ofertele si discounturile expozantilor, de consultanta si de informatii cu privire la cele mai potrivite produse si servicii, iar doamnele vor putea beneficia de o reducere speciala la membershipul Femei in Afaceri.  

Toate detaliile despre desfasurarea evenimentului le gasiti aici

Intrarea publicului la eveniment este libera.