"Am stablit impreuna cu doamna Dana Cortina o tema prin care vom afla cum sa ne dozam timpul si energia in construirea relatiilor pe termen lung si cu beneficii reale. Calitatea vietii este cu adevarat reprezentata de oamenii din jurul nostru si de relatiile profesionale si personale cu acestia", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.  

Dana Cortina este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti, specializarea masini Termice/ motoare, si conduce din 2005 Porsche Inter Auto Romania, compania apartinand retelei globale de retail a Porsche Holding si fiind membra a concernului Volkswagen.

Prin cele cinci centre auto deschise in Bucuresti si in Timisoara, Porsche Inter Auto comercializeaza modele ale marcilor Porsche, Bentley, Lamborghini, Audi, Volkswagen, SEAT si Skoda, toate apartinand concernului german Volkswagen.  

Dana Cortina si-a inceput activitatea in Romania in cadrul Porsche inca din anul 1998, ca manager de proiect. Anul acesta, a fost distinsa cu Decorația de Onoare din Aur, pentru performante economice deosebite, in cadrul ceremoniei de acordare a Decorațiilor de Onoare pentru Servicii aduse Republicii Austria. In luna mai, compania pe care o conduce, Porsche Inter Auto Romania, a deschis in Bucuresti cel mai mare centru dedicat marcilor premium si de lux din Europa Centrala si de Sud Est, Porsche Pipera, in urma unei investitii de 15 milioane de EUR.

Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul se face doar dupa ce se primeste confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 15% discount din costul taxei de participare. Detalii si rezervari: [email protected]  

Seria evenimentelor Meet the WOMAN! reprezinta, din anul 2009, evenimente de business networking, cu frecventa lunara, care ofera teme de actualitate, promovarea afacerilor si a femeilor-lider care au obtinut excelenta in profesia lor. Proiectul se adreseaza femeilor aflate la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. Fiecare eveniment este structurat in trei parti: o sesiune initiala de prezentare a fiecarei participante, una mediana, in care speakerul invitat prezinta o tema de business in 30 de minute si initiaza un dialog cu audienta, si o sesiune finala de business networking, in care se pun bazele viitoarelor contracte.

Incont.ro este partener media al evenimentului.