In perioada sarbatorilor de iarna a lucrat ca ajutor al lui Mos Craciun, intr-un magazin din orasul in care locuieste. Si a impartasit cu cei de la Business Insider ce a invatat in urma acestei experiente:  

1. Oamenii trebuie sa afle de existenta ta

Locul in care Lily lucra era unul destul de greu de identificat in magazin. I-a spus sefului ca e necesara o pancarta de semnalizare mai mare, iar acesta i-a ascultat sfatul. Curand, numarul copiilor care ajungeau la locul respectiv a inceput sa creasca.

2. Este mai interesant sa fii ocupat

Indiferent de cat de captivant sau de plictisitor ar fi ceea ce faci, tot e de preferat decat sa stai degeaba. Daca ai angajati care nu fac nimic, da-le ceva de facut. Timpii morti nu plac nimanui.

3. Colegii de la locul de munca sunt factorii cheie

In ultima zi de munca, Lily s-a confruntat cu o raceala destul de puternica. Totusi, fata nu a vrut sa stea acasa pentru a nu-si dezamagii colegii, in special pe Ross, cel care juca rolul lui Mos Craciun. Adolescenta a inteles ca intr-o afacere oamenii trebuie sa fie loiali companiei, dar mai ales unii altora.

4. Te distrezi mai mult daca faci ceva frumos

In timp, Lily a devenit mai buna pe jobul ei si pe masura ce capata experienta spunea ca ii place tot mai mult ceea ce face. "Am inceput sa ma gandesc la noi modalitati de a-i distra pe copii. Nu puteau cheltui mai mult pentru asta, pentru ca era  un serviciu cu pret fix, dar era mult mai frumos sa vad cum clientii mei pleaca acasa fericiti", a povestit pustoaica.

5.  Banii pe care ii castigi sunt mai valorosi decat cei pe care ii primesti

La scurt timp dupa ce si-a incasat primul salariu, Lily urma sa plece intr-o excursie cu scoala in Rusia. Intrebata daca isi va cheltui acolo banii primiti, aceasta a negat vehement. "In niciun caz! Banii aceia ii pun deoparte. Sunt castigati de mine!".