“Totul a inceput de cutia mea de portbagaj, pe care o imprumutam prietenilor. Acestia mi-au zgariat-o, mi-au stricat-o, asa ca am hotarat sa le-o inchiriez. Pe masura ce tot mai multi prieteni apelau la serviciile mele, am hotarat sa transform asta intr-un business”, povesteste Alexandru Dumbrava, fondatorul Aventuria.ro.

In plus, cei care nu se descurca cu spatiul pe care il au la dispozitie in masina, au la dispozitie o gama de produse pentru toate nevoile.

Cele mai cautate echipamente de transport
 
„Cele mai cautate echipamente sunt cutiile de portbagaj si barele transversale, iar pe timpul verii inchiriem caiace, biciclete si remorci”, sustine proprietarul companiei.

Pana acum, peste 2.000 de clienti au apelat pana acum la serviciile Aventuria.ro.

„Am ales sa inchiriez pentru ca ma avantajeaza din punct de vedere al bugetului. De asemenea, nici n-am spatiu in casa unde sa depozitez cutiile de portbagaj”, spune unul dintre clienti.

Proprietarul Aventuria.ro: „Am inceput cu un site modest, acum avem un magazin online organizat”
 
„Am inceput cu un site modest, facut de mine, cu un telefon si un laptop echipat cu internet mobil de la Vodafone, iar seara, dupa serviciu, mergeam sa instalez cutiile portbagaj la clienti. Acum avem un magazin online organizat si folosim internetul fix nelimitat de la Vodafone”, adauga Alexandru Dumbrava, care subliniaza faptul ca le ofera clientilor suport 12 ore pe zi.

„Solutia Vodafone Office Support ne permite sa ne mutam temporar biroul la standul de la competitiile sportive. In plus, prin routerul respectiv le oferim clientilor conexiune Wi-Fi, ceea ce ne ajuta sa ne diferentiem pe piata”, concluzioneaza proprietarul Aventuria.ro.

Povestile de succes ale romanilor sunt pe www.romaniiauinitiativa.ro. Vodafone este mandru ca le sustine si le face cunoscute. Scrie si tu povestea ta pe romaniiauinitiativa.ro.