Cand una dintre angajatele salonului de videochat spune ca face 700 de lei, trebuie sa intelegeti ca acestia sunt banii ei dupa opt ore in care, printre altele, a dansat in fata camerei de luat vederi. Tinerele care au acceptat sa vorbeasca spun pe sleau ca vietile lor s-a schimbat: si-au putut cumpara case si masini.

Totul incepe cu un contract si o prima de instalare. "Cum scrie si pe site-ul nostru, la un contract pe trei ani, vei primi un bonus de 10.000 de lei, ulterior vei avea parte de produse si servicii. Sa numeri banii", ii explica proprietara salonului unei noi angajate.

Asa a inceput si Elisa, studenta la Drept. Acum doi ani, a venit la studio, iar recent si-a cumparat o masina de 30.000 de euro si s-a mutat in centrul Iasului. Viitorul ei sot, profesor de geografie, nu are nimic impotriva acestui job.

Ela are 23 de ani, este studenta la psihologie si lucreaza deja de 5 ani la videochat. Castiga si 1.200 de lei pe zi. Alaturi de prietenul ei si-a luat o casa cu doua etaje de 90.000 de euro.

Toate fetele sustin ca ocupatia este una temporara. "Am nevoie de bani pentru a-mi deschide un cabinet stomatologic, de aceea am optat pentru job-ul acesta. Un program flexibil, ma pot duce si la facultate, si din care ies bani draguti", spune Alina, o alta angajata.

"In 3-4 ani, afacerea a inflorit, a ajuns la un milion de euro pe an cifra de afaceri. Membrii care intra pe site-uri nu sunt din Romania, sunt din America, Anglia", explica administratorul unui salon de videochat.

Potrivit politistilor, afacerea este una perfect legala atata vreme cat tinerele sunt majore si nu fac lucruri impotriva vointei lor.