Pet friendly a fost implementat la inceputul lunii septembrie 2014, dupa o investitie de aproximativ 20.000 lei, facuta exclusiv din fonduri private.

Pet Friendly s-a nascut pentru a acoperi o nevoie, o deficienta pe care am descoperit-o in Romania ca iubitor de caini, proprietar de caine cu pedigree de campion, cu care particip la diferite concursuri interne si internationale. De fiecare data cand intentionam sa plec cu familia undeva, aici incluzand si cainele, pierdeam foarte mult timp cautand un hotel sau restaurant in care puteam fi insotit de un animal de companie. In majoritatea cazurilor, eram refuzati, situatie cu care se confrunta majoritatea posesorilor de animale. Pet Friendly Hotels este solutia noastra pentru aceasta problema si ne propunem sa devina o platforma interactiva prin care sa interactionam permanent cu utilizatorii ei”, a declarat dr. Bogdan Ivanescu, initiatorul platformei integrate www.petfriendly.ro.

Pet Friendly ofera gratuit accesul la o gama complexa de servicii utile pentru proprietarii de animale de companie, disponibile la nivel national: unitati de cazare (hoteluri, pensiuni) si alimentatie publica (restaurante, terase, pub-uri) in care acestia sunt primiti fara restrictii, centre de asistenta veterinara, cosmetica, tarcuri canine publice si alte servicii adiacente.