Startup-urile tech din Bucuresti beneficiaza saptamanal de sesiuni de mentorat gratuite participand la TechHub Bucharest Open Hours si pot initia discutii in intalniri unu la unu cu experti consacrati din industrie.

Seria de evenimente continua si in 2016 si va fi deschisa vineri, 22 ianuarie, cu o editie care il aduce ca mentor pe Dan Berte.

Dan Berte este un profesionist cu experienta in dezvoltarea de produse tech, atat in startup-uri, cat si in corporatii. Alaturi de echipa sa din Bitdefender, s-a ocupat de design-ul Bitdefender BOX, un dispozitiv de securitate revolutionar care protejeaza toate aparatele din casa conectate la internet.

Echipa condusa de Dan a fost responsabila de experienta utilizatorilor, design-ul aplicatiei, design-ul industrial, modelarea 3D, prototiparea si realizarea surselor de alimentare, a accesoriilor si a ambalajului. Aceeasi echipa este cea care a realizat design-ul produselor de securitate Bitdefender pentru PC, Mac si Android, care au primit numeroase premii internationale si sunt utilizate de milioane de clienti din intreaga lume. Inainte de a se alatura Bitdefender, Dan a infiintat prima retea de WiFi hotspot gratuita din Europa.  

43 de mentori cunoscuti in industria de tehnologie la nivel regional au discutat cu cei peste 200 de participanti la TechHub Bucharest Open Hours in 2015. Printre acestia se numara Paul Smith (Co-Fondator & CEO, Ignite & Campus North), Jon Shieber (Senior Editor, TechCrunch US & Crunchbase), Dan Lupu (Partener, Early Bird Capital), Robert Knapp (Co-Fondator & CEO, CyberGhost), Cosmin Ochisor (Business Development Manager, hub:raum), Alex Lapusan (Founding Partner & CEO, Zitec), Mihai Dragnea (Senior Manager for B2B Global Retention & Loyalty, Bitdefender), Cristian Badea (Chief Information Officer, Avangate), Mihai Sfrijan (ex-Head of Local Studio, King Romania) sau Dan Bulucea (Country Manager, Google Romania).

Participarea la TechHub Bucharest Open Hours este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se realizeaza online la http://bit.ly/OHUXBerte.

Evenimentul se adreseaza startup-urilor tech si profesionistilor care dezvolta produse in domeniul tehnologiei si vor sa imbunatateasca experienta utilizatorilor si sa primeasca feedback cu privire la strategia lor de UX. Aplicatiile sunt validate de echipa TechHub Bucharest, ia finalistii primesc un mesaj de confirmare dupa completarea formularului de inscriere.  

"TechHub Bucharest Open Hours ofera participantilor o experienta unica de invatare, ii conecteaza cu specialisti consacrati in domenii relevante pentru ei si ii ajuta sa gaseasca solutii mai rapid la problemele pe care le confrunta. Ne bucuram ca am reusit sa facilitam peste 200 de intalniri pe parcursul anului trecut, care s-au concretizat de multe ori in colaborari ulterioare si care i-au ajutat pe participanti sa invete din experienta mentorilor, sa afle bune practici si sa extraga sfaturi valoroase cu aplicabilitate directa in activitatea lor de zi cu zi. Vom continua seria evenimentelor si in 2016 pentru a oferi membrilor comunitatii cadrul in care pot discuta direct cu mentori si experti in domenii de interes pentru ei", a declarat Daniel Dragomir, CEO si Co-Fondator, TechHub Bucharest.