Paradoxal, milionarul are 8 proprietati, din care una de doua milioane de lire sterline, si nu este singurul bogatas care sta intr-o locuinta sociala, scrie Daily Mail.

Un alt exemplu este cel al consilierului laburist Ayesha Chowdhury, care sta intr-o casa de la stat, desi detine proprietati in valoare de cel putin un milion de lire sterline.

Situatia a fost descoperita atunci cand autoritatile de la Londra au discutat despre interzicerea inchirierii de locuinte sociale persoanelor care castiga mai mult de 100.000 de lire sterline pe an.

Interesant este felul in care Haque a obtinut dreptul de a locui in acel apartament, avand in vedere ca lista de conditii care trebuie indeplinita este lunga, iar omul de afaceri nu prea indeplineste niciuna.

Pentru a obtine o locuinta sociale, se iau in considerare venitul, marimea familiei si lipsa unor proprietati. In 2000, cand a obtinut casa, Haque era deja bogat si ii mergea foarte bine. Omul de afaceri a explicat situatia prin faptul ca locuinta pe care o avea anterior a fost demolata.