Potrivit unui comunicat remis presei, din cele 6.000 de locuinte cu termen de finalizare in acest an, 70% se adreseaza clasei medii (4.200 locuinte)

Totodata, peste 700 de unitati sunt locuinte premium si de lux, in zone cum ar fi Dorobanti, Herastrau sau Barbu Vacarescu.

“Bucurestiul va trece printr-o schimbare sociala si demografica semnificativa in urmatorii ani. In cladirile de birouri din nordul Capitalei lucreaza deja peste 70.000 de persoane, numarul acestora urmand sa creasca, iar dezvoltatorii vor construi tot mai multe proiecte destinate clasei medii, cu un amplasament foarte bun si suprafete mai generoase comparativ cu cele ale locuintelor din zonele marginase. Tot mai multi cumparatori care au achizitionat o locuinta prin 'Prima Casa' in perioada 2009 - 2012 vor face un upgrade in urmatorii ani catre zone mai bune, semicentrale sau de nord, mai aproape de cladirile de birouri in care isi desfasoara activitatea”, a declarat Alexandru Pricop, managing partner in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii.