Orhideea Towers este amplasata in zona de centru-vest a Bucurestiului. Mai exact, la intersectia Bulevardului Splaiul Independentei cu Soseaua Orhideelor, cu acces direct la statia de metrou Grozavesti. Ofera vizibilitate atat de pe Podul Basarab, circulat zilnic de pana la 100.000 de masini, cat si de pe Splaiul Independentei.

Investitia totala se ridica la 75 de milioane de euro. Proiectul va o suprafata inchiriabila de aproximativ 37.000 mp si este compus din doua turnuri de birouri, in forma literei H, conectate intre ele printr-o punte cu suprafete vitrate.

Cele doua turnuri vor avea 13 etaje (P+12), respectiv 17 etaje (P+16) cu suprafete de pana la 2.700 mp pe etaj si cate doua etaje subterane fiecare.

Vor fi 406 locuri de parcare, precum si spatii de depozitare pentru biciclete, cu dusuri si vestiare pentru biciclisti.

Constructia a inceput in octombrie 2015, iar intregul proiect va fi livrat in 2017. 

"'Portofoliul actual pe care il detinem in Bucuresti a fost ocupat aproape integral in ultimii ani. Pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor de extindere ale chiriasilor actuali, am decis sa ne consolidam pozitia pe piata locala, prin dezvoltarea unui nou proiect de birouri, care respecta toate criteriile noastre de calitate in ceea ce priveste locatia, arhitectura si designul tehnic", a declarat Marian Roman, managing director CA Immo Romania.