"Dedicate unui segment destul de restrans de clienti, astfel de proprietati nu au fost la fel de afectate de criza ca cele accesibile maselor. Pe de alta parte, vedem anual doar cateva astfel de tranzactii, pe care proprietarii arareori le doresc mediatizate", declara Razvan Muntean, general manager imopedia.ro.

Top 5 cele mai scumpe proprietati scoase la vanzare, in august, in Bucuresti

5.  Duplex, in Primaverii – 1,2 milioane euro

Amplasat la ultimele doua niveluri ale unui imobil din 2004, cu 6 etaje, apartamentul  se bucura de priveliste catre parcurile Bordei si Herastrau, dar si catre oras. Are o suprafata utila de 251 mp, trei camere, terasa spatioasa, balcon generos. Ca o nota inedita, accesul in locuinta se face direct din lift.

4. Penthouse, in Baneasa – 1,2 milioane euro

Proprietatea se afla la ultimul etaj al unui imobil cu patru niveluri, construit in 2008, blocul face parte dintr-un complex rezidential de lux, din padurea Baneasa. Apartamentul are peste 300 mp, 6 camere, mobilier executat manual, adus din Florenta. Este oferit atat spre vanzare, cat si spre inchiriere, contra sumei de 5.500 euro/luna.

3 Penthouse, in Aviatorilor – 1,3 milioane euro

La cinci minute de mers pe jos de parcul Herastrau, la ultimul etaj al unui imobil din 2006, se afla acest apartament cu patru dormitoare, doua terase si patru bai. Suprafata construita este de 910 mp si utila de 310 mp. Locuinta vine la pachet cu patru locuri de parcare in subteran, de unde exista lift direct pana la interior. Proprietatea este listata de mai mulți agenti imobiliari, atat cu pretul de 1,299 milioane euro, cat si cu cel de 1,3 milioane euro. Atuul incontestabil al apartamentului este terasa uriasa, mai mare decat multe dintre gradinile caselor individuale.

2. Penthouse pe doua niveluri, pe Soseaua Nordului – 1,8 milioane euro

Deocamdata, locuinta este inchiriata de catre un expat, venit la noi in tara pentru a-și desfasura activitatea profesionala in cadrul unei companii multinationale de renume. Potrivit consultantului imobiliar care promoveaza oferta, apartamentul detinut de un proprietar roman este oferit exclusiv pentru vanzare.

1. Duplex la ultimele niveluri, in Primaverii – 2,9 milioane euro + TVA

Ocupand ultimele doua niveluri ale unui imobil cu cinci etaje, aceasta proprietate este spectaculoasa atat prin dimensiuni, cat si prin impartire. Locuinta se intinde pe o suprafata de 400 mp, iar fiecare nivel beneficiaza de cate o terasa generoasa, ambele insumand peste 200 mp. Blocul este ridicat intr-o zona exclusivista, pe o strada din cartierul Primaverii cu acces restrictionat publicului. Are doua locuri de parcare in garajul subteran. Spatiul locuibil propriu-zis este la primul nivel – zona de living, biroul, cele trei dormitoare (dotate cu dressing si propria baie), bucataria si doua bai, in timp ce la nivelul superior este zona dedicata hobby-urilor – sala de fitness si foisor.

Sursa foto: imopedia.ro