Potrivit dezvoltatorului, proprietatea va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 30.000 mp şi va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018. Acesta este cel de-al doilea parc logistic şi industrial deţinut de CTP în judeţul Cluj, după CTPark Cluj I.

“Partea de vest a ţării, şi judeţul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spaţii industriale şi logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care le-am văzut în ultimii ani, aşadar CTP se adaptează pentru a răspunde nevoilor chiriaşilor existenţi şi viitori. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasă A, iar serviciile oferite aici vor fi de cea mai bună calitate, aşa cum ne-am obişnuit clienţii din toate parcurile pe care le deţinem. Suntem nerăbdători să continuăm dezvoltarea portofoliului CTP, menţinând astfel poziţia companiei de lider de piaţă în România”, a declarat Emilian Dascălu, director de Construcţii al CTP România.

CTP va livra un alt parc logistic premium în judeţul Cluj, până la finalul acestui an. CTPark Cluj II va fi terminat în trei etape, ultima etapă urmând să se încheie în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spaţiu logistic cu suprafaţa de 11.000 metri pătraţi.

CTP este dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală şi de Est.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, situaţi în 10 oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.