Cartierul va fi situat intre bulevardele Kiseleff si Ion Mihalache, Domenii fiind o zona a Capitalei cunoscuta drept viitorul "pol al cladirilor de birouri”.

Lucrarile pentru prima faza a proiectului vor fi demarate in toamna anului 2017 si vor fi incheiate in primavara anului 2019, iar prima faza va cuprinde patru blocuri cu 268 de apartamente, potrivit companiei.

Compania a inceput sa fie contactata de cumparatori inca de la aparitia primelor zvonuri legate de achizitia terenului, potrivit directorului general al companiei, Bartosz Puzdrowski.

Inca din urma cu cateva luni, cand au inceput sa circule zvonuri potrivit carora noi incercam sa achizitionam terenul, nu a trecut nicio zi fara sa fim contactati de potentiali cumparatori care erau realmente interesati un apartament, desi noi nu dispuneam de teren la acel moment. Credem ca cererea pentru apartamentele pe care le vom construi va fi mare, iar acestea se vor vinde rapid”, a declarat directorul Puzdrowski.

Ansamblul va fi compus din noua blocuri care vor avea intre 9 si 13 etaje fiecare, oferind apartamente de diferite dimensiuni – de la garsoniere, la apartamente tip studio, cu doua, trei sau patru camere. Locurile de parcare vor fi situate in subteran pentru a limita traficul auto in interiorul comunitatii, iar mai putin de o treime din suprafata dezvoltata va fi ocupata de cladiri, potrivit companiei.

Impact a avut anul trecut venituri totale de 194,5 milioane lei si un profit net de 29,6 milioane lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.