Metode pentru a atrage vizitatori se gasesc! De pilda, unii dintre dezvoltatorii de la targ au pus pe post de agent de vanzari domnisoare dezbracate pictate din cap pana in picioare. Altii, in schimb, cred ca tot reducerea de pret e sfanta.

"Oferim pe perioada targului o reducere de 10.000 de euro la fiecare casa din proiectul nostru", spune Alexandru Petrescu, director de vanzari.

Cu reducere sau nu, preturile nu au coborat atat de mult, spun clientii. Raman cuprinse intre 700 si 1.200 de euro pe metrul patrat.

Am putea spune ca piata imobiliara da semne de revenire, avand in vedere ca pentru prima oara dupa trei ani la targ se lanseaza opt proiecte. Se naste, totusi, o intrebare. va reincepe lumea sa cumpere de pe hartie?

Asa ar trebui sa faca, spun unii dintre dezvoltatori, care se apuca acum de construit. Mai ales ca au gasit solutii pentru a avea preturi cat mai mici.

"Construim pe structura de metal, metrul patrat construit ajunge la 400 de euro", a declarat George Duculescu, consultant imobiliar.

Tot la capitolul noutati: la targ gasiti si apartamente vechi. Preturile au scazut foarte mult in cartiere, chiar si cu 50%, spun agentii. Un apartament de doua camere in Militari costa 57.000 de eruo. In Drumul Taberei 60.000 de euro, iar in Rahova 40.000 de euro.