"Fondul de investitii APN revizuieste in mod constant portofoliul detinut pentru identificarea acelor active care au un bun potential de vanzare. In cadrul raportului semestrial oferit recent, APN a listat toate activele si potentialul de vanzare al acestora si confirma pe acesta cale faptul ca City Mall, datorita unor cumuli de factori, nu constituie un activ potrivit vanzarii si nu a fost listat spre vanzare", se arata intr-un comunicat de joi al City Mall.

In raportul financiar publicat miercuri, fondul de investitii include o lista cu 13 active, sub titlul "Programul de vanzare a activelor" (Asset sales programme), in care prezinta strategia sau stadiul fiecarui proiect. Printre acestea se regaseste si City Mall.

"Nu am primit nicio oferta materiala care sa se incadreze intr-o limita rezonabila de pret", se arata in raportul respectiv, cu trimitere la centrul din Bucuresti.

Centrul a fost evaluat in decembrie la 32,9 milioane de euro, reprezentand o treime din suma platita pentru achizitia centrului comercial care a generat anul trecut venituri din chirii in scadere cu peste 50% fata de 2008.

 

Citeste mai mult AICI pe www.mediafax.ro!