Terenul are circa 1.500 de metri patrati, iar pe el va fi construit un imobil de birouri de aproximativ opt etaje, au declarat pentru Mediafax, surse din piata imobiliara. 

Tranzactia a fost confirmata de reprezentantii Willbrook, care insa nu au dorit sa ofere informatii suplimentare, iar omul de afaceri grec nu a putut fi contactat. 

Willbrook este dezvoltatorul complexului de birouri Platinum Business & Convention Center, in zona Baneasa din nordul Capitalei, investitie de 100 milioane de euro, dar si a controversatei cladiri de birouri Cathedral Plaza. De asemenea, compania inregistrata in Marea Britanie a mai construit complexul de locuinte de lux Oxford Gardens din Pipera, din apropierea Scolii Americane si detine si centrul comercial TOM din Constanta.

De asemenea, are mai multe terenuri in Bucuresti, pe care inainte de criza anunta ca vrea sa dezvolte proiecte imobiliare. 

Omul de afaceri grec Tasos Gkotsis a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat cladirea de birouri Polona 68 Business Center, investitie de 15 milioane de euro.