Linia de productie de casete structurale din Sibiu va fi conservata, avand in vedere ca exista una similara la centrul de productie din Stefanesti.

Unitatea de la Sibiu va fi pastrata ca centru logistic, pentru o mai buna coordonare a livrarilor din zona Ardealului, urmand ca procesul sa fie finalizat la sfarsitul lunii mai.

"Decizia de concentrare a capacitatilor de productie la Stefanesti a insemnat implicit si reduceri de personal la Sibiu. Colegii disponibilizati, in numar de 22, vor avea suportul nostru pentru a beneficia de masurile de protectie sociala si pentru a-si gasi cat mai repede un nou loc de munca", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al companiei, Andrei Sulyok.

Lindab este prezent pe piata romaneasca din 1994, prin diviziile de profile (tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare) si ventilatii (tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj).